Expertises

Of u nu particulier of zakelijk uw bouwplannen, of verbouwingen vakkundig wilt laten uitbesteden, Aannemersbedrijf Kersbergen is uw partner in het realiseren van al uw bouw- en verbouwingswerkzaamheden.

Specialiteit

Dakopbouw

Een dakopbouw is de ultieme manier om de meeste ruimte uit uw huis te halen. Heeft uw huis een plat dak of juist een heel flauw hellend dak waar u eigenlijk niks mee kan? Daar kunnen wij altijd een passende oplossing voor bieden.

Uitbouw

Heeft u extra ruimte nodig en is uw huidige woning te klein? Wilt u een uitbreiding aan uw woonkamer of keuken te laten uitvoeren? Of wilt een extra verdieping op uw huis of garage laten plaatsen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Dakkapel

Een dakkapel geeft de extra ruimte die u mist op de zolderverdieping. Bij het plaatsen van een of meerdere dakkapellen, maakt u van uw zolder een ruime extra verdieping. Dit met hardhouten kozijnen of kunststof is beide goed mogelijk.

Kozijnen

Kozijnen zijn het aangezicht van uw huis en daardoor het visiteplaatje.  Voor het vervangen van uw kozijnen bent u bij ons aan het goede adres. Kozijnen van hout, kunststof of aluminium, wij kunnen alles leveren en plaatsen.

Badkamer renovatie

De badkamer in een woning is een ruimte die intensief gebruikt wordt, daarom moet deze bij vernieuwing met zorg worden uitgezocht, zodat u er nog jaren plezier van heeft. Of het nu gaat om een ruime luxe badkamer, of juist een kleine praktische elegante badkamer. Wij kunnen u adviseren en begeleiden in de aankoop van de producten en dat alles daarna vakkundig plaatsen en installeren.

Keuken renovatie

U kunt door ons een keuken laten plaatsen en geheel laten aansluiten, zodat u geen andere werkzaamheden zelf hoeft te regelen. Ook kunnen wij uw droomkeuken ontwerpen en zelf maken. Van een moderne inrichting tot een tijdloos of klassiek design, vervaardigd uit warme en exclusieve houtsoorten.

Tegelwerk

Ook verzorgen wij het aanbrengen van wandtegels en vloertegels. Van het kleine werk als mozaïek tot en met de grootste tegels die er zijn. Deze worden vakkundig door ons aangebracht.

Balkonuitbreiding

Heeft u een balkon maar bent u ontevreden over het uiterlijk of de grootte? Bij ons kunt u terecht voor balkonuitbreidingen op maat. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Specialiteit

Trappen

Een geheel eigen specialiteit van ons is het trappen maken. Dit kan een open trap zijn of een met dichte stootborden. En natuurlijk van de houtsoort die u wenst, hetzij Vurenhout, Meranti, Eiken enzovoort.

Houtbewerking

Wij beschikken over een eigen machinale werkplaats waar we zelf onder andere kozijnen, ramen, deuren en trap maken.

Heb je een vraag?
Bel ons op 06-46404147